5 Simple Statements About تعویض سیم کشی برق Explained
Wiki Article
با توجه به اینکه شما برای ساختمان اداری، تجاری، صنعتی و یا مسکونی خود به چه نوع سیمکشی نیاز دارید، میتوانید در قرارداد پیمانکار برق خود، تمامی جزئیات را لحاظ کنید.
اگر ساختمان یک طبقه ما بدون سقف کاذب باشد، کار ما برای لوله گذاری کمی سخت می شود. به این صورت که لازم است تا لوله برق به جای عبور از سقف کاذب از کف طبقه بالایی هدایت شود.
برای کارگذاری لوله ها لازم است تا لوله های پی وی سی یا لوله ها خرطومی برق را در اندازه های محاسبه شده و مورد نیاز برش بدهیم. به همین دلیل تیغ موکت بر لازم است.
✔طراحی و اجرای نورمخفی سقف و دیوار، کناف، پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب و...
چه معضلاتی ما را مجبور به تعویض سیم کشی برق ساختمان می کنند؟
ایجاد حساب کاربری بازیابی نام کاربری بازیابی رمز عبور خانه وبلاگ مقالات نحوه سیم کشی برق ساختمان یک طبقه به زبان ساده
برقکاری روکار: گاهی پس از پروسه ساخت یک ساختمان، نیاز به نصب کلید پریز اضافی یا روشنایی است.
هر کاری که انجام میدهید، فیوز را با ظرفیت بیشتر تعویض نکنید. یک فیوز بزرگتر میتواند بار بیشتری را تحمل کند، اما سیم کشی و بقیه مدار نمیتوانند.
با این تفاسیر چنانچه می خواهید به هر دلیلی از جمله تغییر نوع سیم کشی، رفع اتصالی از سیم ها و یا استفاده از سیم های برق باکیفیت تر، سیم کشی برق ساختمان خود را تعویض کنید، می توانید به این مجموعه اعتماد کنید.
این مقاله را هم بخوانید: نقشه سیم کشی کولر آبی و نکاتی که باید مدنظر داشت
اما نوع سیم برق استفاده شده، نقشه سیم کشی برق و حتی لوله برق انتخابی برای عبور سیم های برق متفاوت است.
چون دیگر لازم نیست هزینه هایی بابت داکت کشی سیم کشی روکار را پرداخت کرده تعویض سیم کشی ساختمان و از طرفی زیبایی سیم کشی شما دو چندان می شود.
دیگر دوران برق کاری غیراصولی در ساختمان ها به سر آمده که کل بنا را می ساختند و بعد از اتمام کار سیم های برق را به صورت روکار و با ظاهری بهم ریخته روی دیوار و سقف وصل می کردند.
اگر سیم کشی برق قدیمی در خانه یا محل کار دارید، احتمالاً با مشکلات زیر مواجه هستید: